Om os

Organisation

Oplevelsescenter Vestvolden drives til dagligt i et nært samarbejde mellem Kultur- og Fritidsområdet i Rødovre Kommune og Jobcenter Rødovres afdeling på Vestvolden. Vi er dermed både en kulturhistorisk formidlingsinstitution og et beskæftigelsesprojekt, der arbejder med formidling af Voldens historie.

Tilsammen driver vi udstillings- og formidlingsaktiviteter i Ejbybunkeren og Artillerimagasinet og på Vestvolden mellem Jyllingevej og Roskildevej.

Formidlingen i Ejbybunkeren er blevet til i et samarbejde mellem Realdania, Naturstyrelsen, Kulturstyrelsen og Rødovre Kommune i forbindelse med Projekt Københavns Befæstning. Du kan læse mere om Projekt København Befæstning på www.befaestningen.dk. Ejbybunkeren ledes af en bestyrelse med medlemmer fra Naturstyrelsen, Hovedstaden og Rødovre Kommune. Museumslederen refererer i det daglige til Kultur- og Fritidschefen i Rødovre Kommune.

De ledige og ansatte i Jobcenter Rødovres afdeling på Volden arbejder bl.a. med naturpleje, restaurering af de historiske bygværker, værkstedsarbejde, formidling af Vestvoldens historie og cafedrift i Artillerimagasinet.

Vi arbejder tæt sammen med bl.a. de frivillige i Dansk Militærhistorisk 1914-gruppe og Skoletjenesten København Befæstning.

Vi har administration, værksteder og modtager post på Ejbyvej 190B, 2610 Rødovre.

Kontakt

Museumsleder Martin Jespersen, Kultur- og Fritidsområdet, mail: martin[snabela]vestvolden.dk, mobil: 30 76 98 30

Formidlingsinspektør Tina Thønnings, Kultur- og Fritidsområdet, mail: tina[snabela]vestvolden.dk, mobil: 30 76 98 31

Projektleder Niels Eriksen, Jobcenter Rødovre, mail: cn16767[snabela]rk.dk, mobil: 22 55 82 56

Visitering af ledige sker via Jobcenter Rødovre.

Vestvolden