KHF 2024

Krigshistorisk Festival 2024

Tak til alle, der var med til at skabe endnu en fantastisk Krigshistorisk Festival i weekenden 8-9. juni 2024. Der er lagt billeder på facebook her

Krigshistorisk Festival er 2000 års levende krigshistorie - fra romersk jernalder til i dag. Der er opvisninger, oplevelser og aktiviteter for hele familien.

Festivalen er organiseret som Danmarks største tidslinje langs med Vestvolden mellem Artillerimagasinet og Ejbybunkeren. På tidslinjen kan I møde aktørerne fra de deltagende grupper i deres egne historiske lejre og komme helt tæt på historien.

Årets program for indslagene på opvisningspladsen opdateres her og på facebook, når vi kommer lidt tættere på. Årets deltagerliste opdateres løbende.

Der er åbent for gæster i lejrene lørdag d. 8. juni kl 10-17 og søndag d. 9. juni kl. 10-14.

Der er fri entre for publikum overalt på festivalområdet (inklusiv til vores egne udstillingsaktiviteter i Ejbybunkeren, hvor vi normalt modtager entre)

Der ligger billeder fra Krigshistorisk Festival i 2023 på facebook her og  billeder fra tidligere år i galleriet.

Krigshistorisk Festival arrangeres af Oplevelsescenter Vestvolden med deltagelse af en lang række historiske grupper, institutioner og foreninger fra hele Danmark.

Vestvolden