Artillerimagasinet

Artillerimagasinet

Artillerimagasinet er midlertidigt lukket. 

Det nuværende Artillerimagasin er en rekonstruktion, der blev opført i 1996 efter de originale tegninger på den oprindelige placering. Artillerimagasinet drives af ledige og ansatte fra Jobcenter Rødovres afdeling af Oplevelsescenter Vestvolden.

I Artillerimagasinet kan I besøge cafeen, hvor vi sælger is, drikkevarer og hjemmebagt kage. I biografen kan I se vores diasshow om Vestvoldens historie (diasshowet varer ca. 17 minutter). I kan også se de originale fæstningskanoner og de øvrige historiske genstande, modeller og billeder fra Vestvoldens historie, der er udstillet i magasinet.

På hverdage fungerer Artillerimagasinet som værksted for forskellige beskæftigelsesaktiviteter med forbindelse til Vestvoldens historie.

Besøg

Artillerimagasinet ligger på Den Historiske Vold syd for Rødovre Parkvej.

Vi har åbent tirsdag-fredag kl. 9-15. Der er fri entré.
Magasinet er lukket på helligdage og i enkelte ferieuger.

Hvis I er større gruppe, der vil på besøg, skal I ringe til Niels Eriksen på 22 55 82 56 et par dage i forvejen, hvis I vil være sikre på, at der bliver bagt kage nok.

Medbragt mad må gerne spises i cafeen eller ved langbordet, der står udenfor.

Den Historiske Vold

På Den Historiske Vold omkring Artillerimagasinet er beplantningen holdt nede og bygningerne på strækningen er sat smukt i stand. Området er derfor velegnet til selv at gå på opdagelse i og få en fornemmelse af, hvordan Vestvolden så ud, da den var i brug som forsvarsværk.

Vestvolden