Ejbybunkeren

Ejbybunkeren

 

OBS: Fra torsdag den 29. oktober skal alle gæster fra 12 år bære mundbind. For at undgå smittespredning lukker vi kun så mange gæster ind i bunkeren af gangen, at der er god plads til at holde god afstand til andre gæster og vores personale. 

Der kan derfor forekomme en smule ventetid på travle dage.

 Alle kontaktflader (touchskærme, håndtag, knapper, gelændere osv.), som det er nødvendigt at berøre under et besøg, er markeret med lyserød tape.
Her er vi særlige opmærksomme og gør rent flere gange dagligt.

Der er håndsprit tilgængeligt undervejs på turen igennem bunkeren.

Hele bunkeren rengøres grundigt hver morgen med særligt fokus på toiletter og kontaktflader.

I Ejbybunkerens labyrintiske gange kan I rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i historien. Med vores digitale og interaktive installationer kan I opleve den spændende historie om Ejbybunkeren, Vestvolden og Befæstningen med jer selv i hovedrollen.

I kan fx gå på jagt efter koldkrigsspionen i vores mobilspil(NB! Koldkrigsspionen er midlertidigt Corona-lukket), eller forsøge at forhindre 3. Verdenskrig i Mission: Kold Krig i operationsrummet. I kan også teste jeres viden om Københavns Befæstning på Ingeniørens levende skrivebord, grave volden ud sammen med voldbisserne, afprøve jeres evner som soldat på cykelpatrulje og få taget jeres eget soldaterfoto i uniform.

Besøg

I kan besøge Ejbybunkeren på egen hånd lørdage og søndage året rundt. Åbningstiden er kl. 11-16. I skoleferierne holder vi åbent alle dage kl. 11-16.
Der kan bestilles både skoletjenesteforløb  og rundvisninger for grupper på dage, hvor vi ellers har lukket, hvis bunkeren er ledig.
Vi holder altid lukket 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.

Entré

Voksne: 60 kr.
Pensionister/studerende/grupper*: 50 kr.
Børn (4-15 år): 40 kr. 

* pr. person ved mindst 10 personer.

Kontakt os i billetlugen på 36 37 98 31.

Ejbybunkeren er opvarmet, så der er omkring 18 grader varmt året rundt. Medbragt mad kan spises i messen eller ved langbordene udenfor.

Vestvolden