Ejbybunkeren

Ejbybunkeren

I Ejbybunkerens labyrintiske gange kan I rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i historien. Med vores digitale og interaktive installationer kan I opleve den spændende historie om Ejbybunkeren, Vestvolden og Befæstningen med jer selv i hovedrollen.

I kan fx gå på jagt efter koldkrigsspionen i vores mobilspil, eller forsøge at forhindre 3. Verdenskrig i Mission: Kold Krig i operationsrummet. I kan også teste jeres viden om Københavns Befæstning på Ingeniørens levende skrivebord, grave volden ud sammen med voldbisserne, afprøve jeres evner som soldat på cykelpatrulje og få taget jeres eget soldaterfoto i uniform.

I kan også få historierne om de kvindelige soldater i Ejbybunkeren under Den Kolde Krig - og om bunkeren som kommunikationscenter helt frem til 2001.

Besøg

I kan besøge Ejbybunkeren på egen hånd lørdage og søndage fra februar til oktober. Åbningstiden er kl. 11-16. I skoleferierne holder vi åbent alle dage kl. 11-16.
Der kan bestilles både skoletjenesteforløb  og rundvisninger for grupper på dage, hvor vi ellers har lukket, hvis bunkeren er ledig.
Der er lukket for besøg på egen hånd i Ejbybunkeren fra 21. oktober 2024-7. februar 2025, men vi holder åbent  for både skoletjenesteforløb, teambuilding og rundvisninger hele året

Tilgængelighed

Gangbesværede og kørestolsbrugere kan sagtens besøge Ejbybunkeren, der er forsynet med rampe og elevatorer samt handicaptoilet.

Entré

Voksne: 60 kr.
Pensionister/studerende/grupper*: 50 kr.
Børn (4-15 år): 40 kr. 

* pr. person ved mindst 10 personer.

Kontakt os i billetlugen på 36 37 98 31.

Ejbybunkeren er opvarmet, så der er omkring 18 grader varmt året rundt. Medbragt mad kan spises i messen eller ved langbordene udenfor.

Vestvolden