Ejbybunkeren

Ejbybunkeren

 

Efter planen genåbner vi Ejbybunkeren for rundvisninger og besøg på egen hånd lørdag den 24. april 2021.

Fra lørdag den 27. marts holder vi åbent i indgangsslusen. Der er åbent 11-16 i hele påskeferien og herefter i weekenderne frem mod genåbning.

I slusen kan I hente et kort over de historiske spor på Vestvolden eller en af vores udendørs familie-missioner. I kan også købe en kop kaffe eller en is til at tage med ud.

Vi har genåbnet for skoletjenesteforløb allerede  – læs mere under skoletjeneste.

I Ejbybunkerens labyrintiske gange kan I rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i historien. Med vores digitale og interaktive installationer kan I opleve den spændende historie om Ejbybunkeren, Vestvolden og Befæstningen med jer selv i hovedrollen.

I kan fx gå på jagt efter koldkrigsspionen i vores mobilspil(NB! Koldkrigsspionen er midlertidigt Corona-lukket), eller forsøge at forhindre 3. Verdenskrig i Mission: Kold Krig i operationsrummet. I kan også teste jeres viden om Københavns Befæstning på Ingeniørens levende skrivebord, grave volden ud sammen med voldbisserne, afprøve jeres evner som soldat på cykelpatrulje og få taget jeres eget soldaterfoto i uniform.

Besøg

I kan besøge Ejbybunkeren på egen hånd lørdage og søndage året rundt. Åbningstiden er kl. 11-16. I skoleferierne holder vi åbent alle dage kl. 11-16.
Der kan bestilles både skoletjenesteforløb  og rundvisninger for grupper på dage, hvor vi ellers har lukket, hvis bunkeren er ledig.
Vi holder altid lukket 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.

Entré

Voksne: 60 kr.
Pensionister/studerende/grupper*: 50 kr.
Børn (4-15 år): 40 kr. 

* pr. person ved mindst 10 personer.

Kontakt os i billetlugen på 36 37 98 31.

Ejbybunkeren er opvarmet, så der er omkring 18 grader varmt året rundt. Medbragt mad kan spises i messen eller ved langbordene udenfor.

Vestvolden