Ejbybunkeren

Ejbybunkeren

 

Ejbybunkeren er genåbnet. Vi har åbent for besøg på egen hånd lørdage, søndage og skolefridage mellem kl. 11-16.

KIOSKEN I INDGANGEN - Afhentning af vores gratis kort over de historiske spor på Volden og køb af kaffe og is mv. kræver mundbind fra 12 år og op.

BUNKEREN - De interaktive spil og historien om Vestvolden og koldkrigsforsvaret af København inde i Ejbybunkeren kræver coronapas fra 15 år og op, samt mundbind fra 12 år og op.

Vi har også genåbnet for skoletjenesteforløb og rundvisninger – læs mere under besøg.

I Ejbybunkerens labyrintiske gange kan I rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i historien. Med vores digitale og interaktive installationer kan I opleve den spændende historie om Ejbybunkeren, Vestvolden og Befæstningen med jer selv i hovedrollen.

I kan fx gå på jagt efter koldkrigsspionen i vores mobilspil(NB! Koldkrigsspionen er midlertidigt Corona-lukket), eller forsøge at forhindre 3. Verdenskrig i Mission: Kold Krig i operationsrummet. I kan også teste jeres viden om Københavns Befæstning på Ingeniørens levende skrivebord, grave volden ud sammen med voldbisserne, afprøve jeres evner som soldat på cykelpatrulje og få taget jeres eget soldaterfoto i uniform.

Besøg

I kan besøge Ejbybunkeren på egen hånd lørdage og søndage året rundt. Åbningstiden er kl. 11-16. I skoleferierne holder vi åbent alle dage kl. 11-16.
Der kan bestilles både skoletjenesteforløb  og rundvisninger for grupper på dage, hvor vi ellers har lukket, hvis bunkeren er ledig.
Vi holder altid lukket 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.

Entré

Voksne: 60 kr.
Pensionister/studerende/grupper*: 50 kr.
Børn (4-15 år): 40 kr. 

* pr. person ved mindst 10 personer.

Kontakt os i billetlugen på 36 37 98 31.

Ejbybunkeren er opvarmet, så der er omkring 18 grader varmt året rundt. Medbragt mad kan spises i messen eller ved langbordene udenfor.

Vestvolden