Sommer på Volden

Ejbybunkeren er åben alle dage i sommerferien (26. juni-8. august) kl 11-16 med interaktiv historie om både Københavns Befæstning og Den Kolde Krig for hele familien.

I løbet af sommerferien har vi også en række forskellige aktiviteter udenfor bunkeren. Der er rundvisninger på volden, opvisninger, workshops og spændende gæster fra den store krigshistorie.

Selvom sommerferien er slut for de fleste, forsætter vi lidt endnu med besøg fra den store krigshistorie.
Foto: Per Dyrby

Lørdag d. 14. august får vi fint besøg ved Ejbybunkeren. Det er nogle af vores gode venner fra WW2 Tommies, der bl.a. er kendt fra Krigshistorisk Festival, som lægger vejen forbi. I deres lejr kan I kigge nærmere på våben og udrustning fra 2. verdenskrig og få en god historie.

Lejren er åben lørdag fra 12-15.

Foto: Per Dyrby

Søndag den 29. august har vi sidste indslag i vores ”Sommer på Volden”-program for i år.

Det er vores gode venner Københavns Historiske Fægteklub, der bl.a. er kendt fra Krigshistorisk Festival, som lægger vejen forbi foran bunkeren.
I Københavns Historiske Fægteklub dyrker de HEMA (Historical European Martial Arts), som er genskabelse af de europæiske våbentraditioner med udgangspunkt i historiske fægtemanualer fra 1400-tallet og frem.
I deres stand foran Ejbybunkeren kan I bl.a. se langsværd, sværd og buckler, sabel, kårde og daggert, og små opvisninger af, hvordan nogle af våbnene bruges.

Standen er åben søndag fra 12-15

 

Se programmet for uge 26 (28. juni-3.juli) HER.

Se programmet for uge 27 (5.-10.juli) HER.

Se programmet for uge 28 (12.-17.juli) HER.

Se programmet for uge 29 (19.-23.juli) HER.

Se programmet for uge 30 (26.-31.juli) HER.

Se programmet for uge 31 (2.-8.august) HER.

SOMMER PÅ VOLDEN-aktiviteterne er en del af 100 dage med kultur og idræt-festivallen og støttet af kulturministeriets genstartspulje.

Vestvolden