Ejbybunkeren

Ejbybunkeren

Ejbybunkeren er genåbnet for besøg på egen hånd fra lørdag den 30. maj.

Det er en forsigtig genåbning, hvor vi har truffet en række foranstaltninger for at undgå smittespredning i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer for museerne.
Vi lukker kun så mange gæster ind i bunkeren ad gangen, at der er god plads til at holde god afstand til andre gæster og vores personale. 

Turen gennem bunkerens gange er ensrettet, så I undgår at krydse andre gæster undervejs. I de enkelte rum på turen er der begrænsninger på, hvor mange I må være ad gangen
Der kan derfor forekomme en smule ventetid på travle dage

Alle kontaktflader (touchskærme, håndtag, knapper, gelændere osv.), som det er nødvendigt at berøre under et besøg, er markeret med lyserød tape.
Her er vi særlige opmærksomme og gør rent flere gange dagligt.

Der er håndsprit tilgængeligt undervejs på turen igennem bunkeren.

Hele bunkeren rengøres grundigt hver morgen med særligt fokus på toiletter og kontaktflader.

Der er åbent for indendørs skoletjenesteforløb fra tirsdag den 2. juni.

Vores guidede rundvisninger i og omkring bunkeren er indtil videre lagt om således, at vi kun er i de rum i bunkeren, hvor der kan holdes god afstand mellem gæster og rundviser.

Rundvisninger kan indtil videre kun bestilles uden for normal åbningstid og kun i tidsrum, hvor vi ikke har skoletjeneste.

Der er indtil videre et max på ni deltagere pr rundvisning, så vi ikke kommer i karambolage med forsamlingsbegrænsningen.

I Ejbybunkerens labyrintiske gange kan I rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i historien på en ny og anderledes måde. Med vores digitale og interaktive installationer kan I opleve den spændende historie om Ejbybunkeren, Vestvolden og Befæstningen med jer selv i hovedrollen.

I kan fx gå på jagt efter koldkrigsspionen i vores mobilspil, eller forsøge at forhindre 3. Verdenskrig i Mission: Kold Krig i operationsrummet. I kan også teste jeres viden om Københavns Befæstning på Ingeniørens levende skrivebord, grave volden ud sammen med voldbisserne, afprøve jeres evner som soldat på cykelpatrulje og få taget jeres eget soldaterfoto i uniform.

Besøg

I kan besøge Ejbybunkeren på egen hånd lørdage og søndage året rundt. Åbningstiden er kl. 11-16. I skoleferierne holder vi åbent alle dage kl. 11-16.
Der kan bestilles både skoletjenesteforløb  og rundvisninger for grupper på dage, hvor vi ellers har lukket, hvis bunkeren er ledig.
Vi holder altid lukket 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.

Entré

Voksne: 60 kr.
Pensionister/studerende/grupper*: 50 kr.
Børn (4-15 år): 40 kr.

* pr. person ved mindst 10 personer.

Kontakt os i billetlugen på 36 37 98 31.

Ejbybunkeren er opvarmet, så der er omkring 18 grader varmt året rundt. Medbragt mad kan spises i messen eller ved langbordene udenfor.

Vestvolden